Skivakantie met skipas = skipakket

Net als in de zomer bieden wij in de winter de (ski)pakketreis aan. Naast hotel of appartement en eventueel verzorging is bij ons de skipas bij de reisprijs inbegrepen. Zo bespaart u dankzij de pakketprijs niet alleen geld, maar ook waardevolle tijd. Zelfs het skimateriaal kan via ons worden geboekt - zo staat een ontspannen skivakantie dus niets meer in de weg! Twijfel dus niet en maak gebruik van de voordelen van onze populaire pakketreizen.

Skivakantie met skipas = skipakket
Skivakantie met skipas = skipakket

Wat is een skipakketreis?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om naast de accommodatie nog andere services zoals bijvoorbeeld de skipas voordelig bij te boeken. Door een dergelijk pakket te boeken, bespaart u geld, omdat de totale reisprijs voor accommodatie en skipas voordeliger is dan wanneer u deze onderdelen los zou boeken. En niet alleen de skipas bieden wij voordelig als extra aan! Bij de boeking van uw reis kunt u bij vele aanbiedingen ook het soort verzorging kiezen en bepalen of u huurmateriaal en/of een verzekering wilt bijboeken. Juist voor gezinnen is het de moeite waard om bovendien naar accommodatie te zoeken, waarbij op de accommodatie, de skipas en/of het huurmateriaal kinderkorting wordt gegeven. U ziet het: met de boeking van eek skipakketreis kunt u contant geld besparen. En het beste: bij ons heeft u de Best-Price-garantie: als u één van onze pakketreizen - met dezelfde inhoud en beschikbaarheid - bij een andere reisaanbieder voordeliger vindt, kunt u ons de aanbieding uiterlijk op de dag van boeking per e-mail toesturen. Wij garanderen u dan een € 10,- lagere, dus betere, totale reisprijs. Maar wij zijn ervan overtuigd: een betere prijs-kwaliteitverhouding zult u niet vinden!

Voordelen van skipakketreizen

Het grote voordeel van een skipakketreis ligt voor de hand: u bespaart geld. Als u accommodatie, skipas en bijvoorbeeld nog huurmateriaal los boekt, zou u zeker weten meer geld uitgeven. Onze pakketprijzen voor skipakketreizen zijn goed voor uw portemonnee, zodat het bespaarde geld beter voor aangename dingen tijdens de reis kan worden uitgegeven. Een ander voordeel van een skipakketreis is dat u zich ter plaatse over niet al teveel zaken zorgen hoeft te maken: bij de kassa voor de skipassen weten ze al welk soort skipas u nodig heeft. Bij de skiverhuur is het materiaal al voor u gereserveerd en loopt u niet het gevaar om, juist in vakantieperiodes, voor lege schappen te staan. Het huren gaat bovendien duidelijk sneller, wat u waardevolle tijd bespaart.

Waar moet je bij een skipakketreis op letten?

Natuurlijk moet u alleen de extra services boeken, als u ze ook echt nodig hebt. Dat is bij ons geen probleem. Elke extra service kan los worden gekozen of worden weggelaten. Zo betaalt u alleen voor de skipakketreis, die voor u zinvol is. Geen verborgen kosten, helemaal individueel op maat voor u!