Filters

filter(s) actief - verwijderen
tot
Bestemming
Accommodatie
verdere
verdere
verdere
Skigebied & plaats
verdere
Reiscategorieën

Zoeken…

  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs
Tip
Voorpret zonder risico: vanaf nu is de Flex-Option bij te boeken | Boekingen voor het volgende seizoen 2024/2025 kunnen daarnaast nog t/m 30 september gratis worden geannuleerd (Details)

Last-Minute skivakantie

Wil je op wintersport, maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem! Onze Last-Minute aanbiedingen maken niet alleen een goedkope skivakantie (ook incl. skipas), maar ook een spontane vakantie mogelijk. Het maakt niet uit of het een hotel of chalet in Oostenrjik, Duitsland, Italie of Frankrijk is. Voor veel bestemmingen in verschillende landen, bijvoorbeeld in de Alpen, hebben wij Last-Minute aanbiedingen voor weinig geld. Hier vind je informatie over onze beschikbare accommodaties voor spontane reizigers.

Is het goedkoper om een Last-Minute vakantie te boeken?

Het is in ieder geval goedkoper om spontaan een Last-Minute vakantie te boeken. Ondanks de late boekingsperiode staat voor de spontaan boekende wintersporter nog een ruime keuze uit hotels of appartementen in een aantal van onze wintersportbestemmingen ter beschikking. Wij bieden voor spontane geïnteresseerden niet alleen reisbestemmingen in Duitsland, maar ook in de naburige Europese landen aan. Daarnaast zijn de lucratieve Last-Minute aanbiedingen in verschillende skiplaatsen te selecteren op de interesse van de boekers. Daardoor zijn bestemmingen als het Zillertal, Sölden en Ischgl alsook rustige skiplaatsen een aantal dagen voor reisbegin goedkoop te boeken. De Alpen bieden ook een aantal kleine skigebieden met gezellige hotels. Ook weet je bij een spontane boeking hoe het weer zal zijn, wat bij het boeken van een skivakantie een belangrijk criterium is.

Wanneer zijn er Last-Minute aanbiedingen voor wintersport?

Afhankelijk van de reisperiode bieden wij speciale Last-Minute aanbiedingen aan. Daarom zijn er per reisperiode binnen het seizoen bijvoorbeeld goedkope specials tijdens Kerst en Pasen. Door de grote vraag naar Last-Minute aanbiedingen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Daarom raden wij je aan om je voor onze nieuwsbrief aan te melden. Zo ben je altijd geïnformeerd over de aanbiedingen, acties, Crazy Booking Nights en de actueelste informatie omtrent een skivakantie.

Zijn Last-Minute aanbiedingen kwalitatief hetzelfde?

Het vinden van een goedkope aanbieding betekent niet dat je geen goede kwaliteit hebt. Last-Minute aanbiedingen beschikken over de gewone SnowTrex service in geselecteerde hotels en de inbegrepen services als onze Sneeuwgarantie en Best-Price garantie. De kwaliteit blijft zodoende hetzelfde, terwijl wij onze reizen gedurende een korte periode tegen een speciale prijs aanbieden.

Tot en met wanneer is het mogelijk een last-minute vakantie bij SnowTrex te boeken?

Onze last-minute skireizen zijn natuurlijk alleen tijdelijk boekbaar. Daarom zijn onze reizen alleen tot de laatste werkdag tot uiterlijk 15 uur (ma.-vrij.) boekbaar. Voor de aankomstdagen zaterdag, zondag of maandag betekent het dat een boeking uiterlijk tot 15 uur op vrijdag mogelijk is. Hierbij verzoeken wij je bij een spontane boeking tot 3 dagen voor reisbegin met creditkaart te betalen. Zo weten we zeker dat we de reisdocumenten op tijd voor reisbegin kunnen versturen.

Kan ik mijn tegoedbon bij een Last-Minute boeking verzilveren?

Ondanks de beste prijs-kwaliteitverhouding is bovendien mogelijk om een gewone reistegoedbon (bijv. Tegoedbon voor uw beoordeling, tegoedbon van acties etc.) alsook tegoedbonnen van een klacht te verzilveren. Daarmee kun je jouw reisprijs nóg scherper maken.