Over ons

TravelTrex GmbH is in 1999 in Keulen opgericht en heeft zich onder de naam SnowTrex in de directe verkoop van vakanties gespecialiseerd. Door de aantrekkelijke aanbiedingen is ons bedrijf met zijn merken in enkele jaren tot een van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland uitgegroeid.

Sinds 2005 bieden we onze reizen ook op de internationale markt aan. Na een succesvolle start in Polen volgden ook Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, België en nog veel meer. Intussen kun je onze vakanties in 13 talen boeken. Daarmee staat TravelTrex vooraan als internationale wintersportspecialist.

Sinds 2007 hebben we ook het merk HolidayTrex met zomerreizen als focus bestemmingen in de Alpen en aan de Duitse kust. In 2012 volgde SportsTrex als specialist voor sportreizen.

Het aantal reizigers neemt elk jaar toe. In het seizoen 2018/2019 gingen ongeveer 112.000 reizigers met TravelTrex op vakantie, in het seizoen 2019/2020 waren dat er ongeveer 130.000.
Het team
Ons team bestaat inmiddels al uit meer dan 100 medewerkers uit 15 verschillende landen, waaronder veel studenten en medewerkers in opleiding. Als erkend leerbedrijf is TravelTrex GmbH reeds vaker onderscheiden. Het bedrijf leidt jonge mensen in drie beroepen op met de focus op IT en toerisme.

De tweede foto toont de oprichter van TravelTrex GmbH, Andreas Rühl, en de directie Marc Behrmann, Stefan Willems, Thomas Bartel (van links naar rechts).

Het SnowTrex-concept

Onze reizen kenmerken zich door eenvoud en duidelijkheid en voldoen aan jouw wensen op gebied van individualiteit en service. Bij ons heb je direct de twee belangrijkste dingen voor de wintersport in één boeking: de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kun je uit diverse accommodaties kiezen en heb je de keuze uit meerdere soorten onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! Daarnaast zijn er op veel bestemmingen extra services zoals lessen en materiaal bij te boeken.

Wij van SnowTrex staan voor individualiteit en service!

Pers

Onze actuele persberichten vind je onder Pers. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar presse-de@traveltrex.com.