Telefonisch advies
020-713 9191
Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty

Skivakantie in VS: wintersport incl. Skipas!

In de VS vinden beginners en gevorderden perfecte pistevoorwaarden. In de sneeuwrijke regio’s van de VS zijn grote skigebieden ontstaan, die voor zowel snowboarders alsook skiërs een ruime keus aan poedersneeuw, bosafdalingen en leuke hellingen bieden. Er is hier van het chique dorpje waar de stars komen tot rustieke bergdorp alles te vinden om van uw wintersport de perfecte vakantie te maken!

Regio's VS

Utah

Utah

Utah ligt in de Middenwesten van de VS en staat bekend om de droge poedersneeuw, de "greatest snow on earth". Er valt hier bijna 2 keer zo veel sneeuw als in andere skigebieden van de VS - een droom voor fans van de diepe sneeuw! Daarbij heeft u een ruime keuze aan skigebieden. Vanuit de hoofdstad Salt Lake City, waar de Olympische winterspelen 2002 hebben plaatsgevonden bent u binnen no time in Park City, het grootste samenhangende skigebied van de VS. Bovendien kunt u exclusief genieten in "Deer Valley", een van de moeilijkste skigebieden ter wereld.

Colorado

Colorado

Het grootste en bekendste skigebied van Noord-Amerika bevindt zich in Colorado. Mondaine oorden zoals Vail, Beaver Creek of het prominente Aspen zorgen met eersteklas pisten voor een groot enthousiasme onder de skifans! Skiën op 4.000 m boven de zeespiegel - in Colorado geen probleem. Met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde sneeuwval van 8,5 m per jaar wordt wintersport hier een ware belevenis. Met dank aan de grote skigebieden en de snelle liften zijn er hier nagenoeg geen rijen bij de liften en is het geen dringen op de pistes.

Plaatsen VS

Kaart vergroten

Plaatsen (regio) Pistes skigebied
vantot
250 km 2.080 - 3.049 m
234 km 2.457 - 3.433 m
143 km 2.743 - 3.676 m