Skigroepsreizen - samen op de piste!

Wilt u uw skivakantie dit jaar met uw vrienden of familie doorbrengen? Dan zit u hier goed! Wij bieden onder andere voordelige appartementen en chalets voor zelfvoorzieners in Frankrijk en direct aan de piste aan. Of u gaat voor één van onze aanbiedingen voor skiën als groep in Oostenrijk - appartement of hotel, ook hier hebben we veel keuze voor uw skivakantie met de groep. Grasduin daarom nu door ons aanbod en boek uw groepsvakantie!

Posthotel Strengen am Arlberg

Strengen am Arlberg

Posthotel Strengen am Arlberg ***+

4 nachten incl. skipas & LO
op 01-03-20
95 % vanaf 333
Wellness
Hotel Der Abtenauer

Abtenau

Hotel Der Abtenauer °°°

7 nachten incl. skipas & LO
op 09-02-20
66 % vanaf 527
Korte vakantie
Les Villages du Bachat [aanbieding]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [aanbieding] °°°.

7 nachten incl. skipas
op 29-02-20
84 % vanaf 359
Aan de piste
Family Hotel Schloss Rosenegg

Fieberbrunn

Family Hotel Schloss Rosenegg ****

7 nachten incl. skipas & HP PLUS
op 21-12-19
80 % vanaf 1.049
Familie
Ferienhotel Hoppet

Fügen

Ferienhotel Hoppet ****

7 nachten incl. skipas & AI
op 15-02-20
79 % vanaf 1.109
Familie
Gasthof Anötzlehen

Berchtesgaden

Gasthof Anötzlehen °°°

7 nachten incl. skipas & AI
op 14-03-20
93 % vanaf 369
Low Cost
Hotel Vier Jahreszeiten

Garmisch-Partenkirchen

Hotel Vier Jahreszeiten ***

7 nachten incl. skipas & LO
op 15-02-20
94 % vanaf 692
Gletsjer
Vitalhotel Gosau

Gosau

Vitalhotel Gosau °°°°

10 nachten incl. skipas & HP
op 08-02-20
100 % vanaf 1.372
Familie
Alpenhotel Beslhof

Ramsau

Alpenhotel Beslhof °°°

7 nachten incl. skipas & HP PLUS
op 02-02-20
89 % vanaf 449
Low Cost
Résidence L'Ours Blanc [Aanbieding]

Les 2 Alpes

Résidence L'Ours Blanc [Aanbieding] °°°°

7 nachten incl. skipas
op 30-11-19
87 % vanaf 239
Aan de piste
Hotel Kristall

Finkenberg

Hotel Kristall ****

10 nachten incl. skipas & HP PLUS
op 02-04-20
94 % vanaf 1.129
Familie
Hunguest Hotel Heiligenblut

Heiligenblut

Hunguest Hotel Heiligenblut °°°°

7 nachten incl. skipas & HP
op 28-12-19
92 % vanaf 1.159
Familie

Waarheen op skivakantie als groep?

Als het gaat om een skivakantie met grotere groepen zijn vooral onze aanbiedingen in Frankrijk heel populair. Hier hebben we een ruime keuze aan appartementen en chalets, die vaak direct aan de piste of zeer dicht bij het skigebied liggen. Onze accommodaties in Frankrijk zijn allemaal op basis van zelfvoorziening. Hier is ruimte tot 19 personen, zodat u overdag op ski's kunt genieten en 's avonds gezellig kunt nagenieten. In deze wintervakantie bent u als groep niet aan etenstijden gebonden, maar kunt gezellig samen koken als u daar zin in heeft. Bovendien bespaart u in de gezamenlijke accommodatie contant geld, dat u voor andere pleziertjes op en naast de piste kunt uitgeven.Wie op groepsvakantie ook eens lekker veel feesten, moet de accommodaties in de Oostenrijkse skioorden eens bekijken. Als groep in een accommodatie met zelfverzorging of in een hotel - ook in Oostenrijk vindt u zeker weten de juiste accommodatie voor uw geplande skigroepsreis. Hier vind je naast perfecte sneeuwomstandigheden bovendien ook veel plezier naast de piste. Bovendien verliest u geen tijd achter het fornuis, want vaak kunt u ook halfpension bijboeken. Terwijl dus iemand anders voor u kookt, kunt u voor de open haard zitten, in de sauna ontspannen of samen tot diep in de nacht feesten. Voor zo lang u daar plezier in heeft.

Waarom een groepsskivakantie?

Een skireis met een grotere groep is een ervaring die iedereen eens moet hebben meegemaakt. Of je een huis met zelfverzorging of een hotel hebt gekozen, tijdens deze vakantie wordt het "wij"-gevoel extreem versterkt. Bovendien biedt een skivakantie met een groep meer ruimte voor individuele voorkeuren: beginners, gevorderden, skiërs, snowboarders, skileerlingen of zelfs winterwandelaars - hoe groter de groep, des te hoger de kans dat je met gelijkgezinden onderweg kunt zijn. Zo hoeven gevorderde skiërs tijdens het skiën niet op de beginners te wachten en hebben de beginners niet het gevoel dat ze iedereen ophouden. Ook al ontstaan er op deze manier misschien kleine groepjes, waarop je van tevoren helemaal niet had gerekend - de ontspanningsfactor spreekt uiteindelijk voor zich!

Waarop letten bij een skivakantie met een groep?

Op groepsvakantie naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland is een geweldige ervaring. Toch moet je bij de planning op enkele dingen letten: zo moeten groepen, waarbij de leden van de groep elkaar nog niet zo goed kennen, niet te kleine accommodaties boeken. Voldoende ruimte is hier belangrijk om voor iedereen ontspanning te garanderen. Ook uitgaansmogelijkheden zoals een nabijgelegen centrum zijn een voordeel. Als je elkaar goed kent en weet dat je ook op een kleinere ruimte goed met elkaar kunt opschieten, is bijvoorbeeld ook een kleine, authentieke hut midden in het skigebied een optie. Dus: altijd op de groepssamenstelling letten. Dan kan de groepsdynamiek ter plaatse alleen maar goed worden!

Skigroepsreizen - samen op de piste!
Skigroepsreizen - samen op de piste!