Advies
020-713 9191
Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty

PowderWeek

Bestemming Evenement Data
Les 2 Alpes PowderWeek 03-12-2022 tot 10-12-2022
Val Thorens Ski & Boarderweek 10-12 t/m 17-12-2022

PowderWeek: de seizoensopening in Les 2 Alpes in samenwerking met DECATHLON

Wij vieren het begin van het seizoen in een van de beste gletsjerskigebieden ter wereld! Geniet begin december al van de dan nog lege pistes en beleef bovendien een super après-ski aanbod - klinkt dat als jouw ideale vakantie? Boek dan nu de PowderWeek in Les 2 Alpes! Van 3 t/m 10 december vieren wij hier samen met DECATHLON het begin van het winterseizoen. Tijdens de vorige PowderWeek mochten wij maar liefst 700 deelnemers in Les 2 Alpes welkom heten.

De Pow(d)er Week betekent niet alleen skiën tot op 3.560 m, maar ook een gevarieerd animatieprogramma. Na een lange dag op de pistes kun je lekker bijkomen met worstjes van de grill en glühwein in onze open air après-ski area. Doe mee aan gezellige wedstrijden zoals snow volleybal of een toernooi op de schaatsbaan en vier 's avonds met onze dj's in de beste party locations van de Franse skiplaats feest.

Het skigebied van Les 2 Alpes biedt 227 km pistemet 52 bergliften. De pistes zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt en ook profs kunnen zich hier gegarandeerd uitleven. Het snowpark van Les 2 Alpes behoort bijvoorbeeld tot de top 10 van Europa. Aan het begin van het seizoen ligt het funpark nog op 3.200 m en biedt met een gedeelte voor beginners met tables en twee rail lines alsook een expert zone met big air (20 m) en superpipe. Kortom: alles wat het hart van elke freestyler sneller laat kloppen.

Van een simpel appartement tot een luxe accommodatie zijn er in Les 2 Alpes accommodaties voor iedereen.