Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Informatie over het skigebied
Ski amadé
Het hoogste punt: 2.700 m
Het laagste punt: 600 m
Liften in totaal: 270
Sleepliften: 125
Stoeltjesliften: 98
Gondelbaan: 47
Pistes in totaal: 760 km
Pistes:
275 km
Pistes:
390 km
Pistes:
95 km
Klantbeoordeling

Alpenchalets Reiteralm

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skiregio Ski amadé

Met de skipas "Ski amadé" openen zich met 760 pistekilometer en ca. 270 liftvoorzieningen ongekende mogelijkheden in Salzburgerland en in Stiermarken. Van de 4-bergen skischakel bij Schladming, Ramsau met de Dachsteiner Gletsjer en de ver reikende Salzburger Sportwelt tot het winterrijk van Hochkönig en van Großarltal tot het Gasteiner Tal kunt u van gletsjers tot aan wereldkampioenschappistes naar uw persoonlijke wensen gebruikmaken van één van de grootste skigebieden ter wereld.

Van makkelijke slalomafdalingen voor beginners en de hele familie tot overvloedige diepsneeuwhellingen en tourroutes voor avonturiers en all-round skiërs: hier vindt iedere skiër de juiste piste. En wie ook 's avonds geen genoeg kan krijgen van het skiplezier, kan zich wagen aan een van de verlichte pistes in Flachau, Bad Gastein en Schladming.

Boarders worden met afwisselende snowparks en talrijke elementen als half- en quarterpipe of boardercross verwend! Hiermee staat u eindeloos veel skiplezier ter beschikking – het winteraanbod van Ski amadé is zeker de moeite waard!

Wilt u alle indrukken die u tijdens de skidag heeft verzameld met uw vrienden en familie delen? Geen probleem! In totaal zijn er 400 Wi-Fi hotspots verspreid over het hele skigebied van Ski amadé. Deze bieden u makkelijk en gratis internettoegang. De hotspots zijn vooral te vinden in de buurt van funparken, liftstations en hutten, zodat u uw beste foto's meteen naar uw vrienden kunt sturen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Prijsoverzicht (alle prijzen per persoon)