Advies
020-713 9191
Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Appartementen Oberschernthann

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over langlaufen
Hopfgarten
Km loipe 19 km
Loipekeurmerk

Langlauf Hopfgarten

De vakantieregio Wilder Kaiser beschikt in totaal over ca. 148 km aan loipen van makkelijk tot middelzwaar niveau. In Hopfgarten (19 km loipes) en in de omliggende oorden Itter, Wörgl, Angerberg en Mariastein vinden langlaufers een zeer gevarieerd terrein, dat met het Tiroolse kwaliteitswaarmerk voor loipen is gekenmerkt.

Populaire routes zijn bijvoorbeeld de lange 'Kaiserblickrunde', die een wondermooi uitzicht op het Kaisergebergte biedt, en de loipe in Itter met 9,6 km lengte. De langste loipe van de regio is de Penningberg loipe met 10,9 km lengte. Zelfs 's avonds hoeft de sport niet voorbij te zijn. Hiervoor zorgen de nacht- en trainingsloipes in Angerberg (3,5 km) en de nachtloipe Wörgl (1,5 km).

Aan te bevelen is echter ook de 2,2 km lange hoogteloipe bij Hochbrixen, die u een imposant panorama biedt. Ook in de andere oorden rondom het Kaisergebergte kunt u dankzij de gevarieerde loipen de pittoreske omgeving heerlijk verkennen. In totaal beschikt de regio over meer dan 600 km aan loipen.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Prijsoverzicht (alle prijzen per persoon)