Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Grünau im Almtal

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Kasberg
Het hoogste punt: 1.600 m
Het laagste punt: 620 m
Hoogte skioord: 528 m
Liften in totaal: 10
Sleepliften: 7
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 21 km
Pistes:
11 km
Pistes:
9 km
Pistes:
1 km

Skigebied Grünau im Almtal overzicht

Skigebied Grünau im Almtal overzicht

Aangrenzend aan de gemeente Grünau im Almtal ligt het skigebied Kasberg. Met in totaal 21 pistekilometers is het skigebied erg overzichtelijk en daarom zeer populair onder gezinnen met kinderen.

In de afgelopen jaren werd het skigebied bij de Kasberg uitgebouwd tot een top wintersportgebied. In totaal brengen 10 liften de skiërs naar de top. Bovendien is er nog een skirotondo, een skicarrousel, met tubingbanden en drie tovertapijten voor de kleintjes onder de skiërs. De laatste liggen in Brunos Kinderskiarena, waar kleine wintersporters hun eerste tochten in de sneeuw kunnen maken. Bijzonder hoogtepunt: een sprookjesbos en een kinderwedstrijdroute, waar de mascotte Bruno de kleintjes regelmatig aanvuurt. Ze worden begeleid door de leraars van de plaatselijke skischool.

Als de sneeuwval niet zo goed is, kan 80% van de grotendeels op het noorden gelegen pistes worden besneeuwd.

Naast het pisteplezier en de fun in het snowpark wachten authentieke hutten op de wintersporters: in het Hochberghaus, in de Sonnalm, de Kasbergalm-Hätte of de Sepp-Huber-Hütte - in het skigebied Kasberg vindt elke wintersporters zijn plek om te pauzeren, inclusief panoramische uitzichten op de Alpen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Grünau im Almtal: Aprés-Ski

Grünau im Almtal is rustig gelegen, zodat je dan ook eerder op een rustige manier van de skidag kunt nagenieten. Bezoek bijvoorbeeld één van de verschillende restaurants of maak bij goede weersomstandigheden nog een paar rondjes op de natuurijsbaan van de Almsee!

Wie na de skidag nog heel fit is, mag een sneeuwschoenwandeling niet aan zich voorbij laten gaan. In de regio vind je extra gemarkeerde sneeuwschoentrails!

Natuurliefhebbers kunnen ook een avondwandeling bij de Almsee maken of het Cumberland Wildpark bezoeken. Let daarvoor echter wel op de openingstijden.

Grünau im Almtal: Snowparks & funparks

Op 1.600 m hoogte ligt het funpark op de Kasberg, waarin waaghalzen onder de wintersporters hun trucjes kunnen oefenen en verbeteren. Hier wachten rails, boxes, een lollipop, jumps en nog veel meer op de freestylers. Een eigen sleeplift brengt u steeds weer naar de top.

Het skigebied Kasberg is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Accommodaties in Grünau im Almtal

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Grünau im Almtal

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs