Advies
020-713 9191
Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty

PowderWeek

Bestemming Evenement Data
Les 2 Alpes PowderWeek 28-11-2020 tot 05-12-2020
Val Thorens Ski & Boarderweek 14-12 - 21-12-2019

PowderWeek: de seizoensopening in Les 2 Alpes in samenwerking met DECATHLON

Wij vieren het begin van het seizoen in een van de beste gletsjerskigebieden ter wereld. Geniet al begin december van de dan nog lege pistes, beleef bovendien een super après-ski aanbod en bekijk het testcenter van DECATHLON met de nieuwste wintersportartikelen - klinkt dat als een vakantie naar uw smaak? Boek dan nu de PowderWeek in Les 2 Alpes.Van 28 november tot en met 5 december vieren wij en DECATHLON hier het begin van het winterseizoen. Tijdens het 10-jarige jubileum in het afgelopen jaar mochten wij zelfs 700 deelnemers in Les 2 Alpes welkom heten.

De Pow(d)er Week betekent niet alleen skiën tot op 3.600 m, maar ook een gevarieerd animatieprogramma. Na een lange dag op de pistes kunt u lekker bijkomen met worstjes van de grill en glühwein in onze open air après-ski area. Doe mee aan gezellige wedstrijden zoals snow volleybal of een toernooi op de schaatsbaan en vier 's avonds met onze dj's in de beste party locations van de Franse skiplaats feest.

Het skigebied van Les 2 Alpes biedt 225 km pistemet 52 bergliften. De pistes zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt en ook profs komen hier gegarandeerd aan hun trekken. Het snowpark van Les 2 Alpes behoort bijvoorbeeld tot de top 10 van Europa. Aan het begin van het seizoen ligt het funpark nog op 3.200 m en biedt met een gedeelte voor beginners met tables en twee rail lines alsook een expert zone met big air (20 m) en superpipe alles wat het hartje van elke freestyler sneller laat kloppen.

Van een normaal appartement tot een luxe accommodatie zijn er in Les 2 Alpes accommodaties voor elke behoefte.