Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Füssen - Hopfen am See

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Panoramalifte Hopfen
Het hoogste punt: 980 m
Het laagste punt: 860 m
Hoogte skioord: 801 m
Liften in totaal: 4
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 2 km
Pistes:
2 km
Pistes:
0 km
Pistes:
0 km
Pistekaart
Panoramalifte Hopfen

Skivakantie Füssen - Hopfen am See - een keizerlijk skigenoegen!

Füssen - Hopfen am See

Aan de oostelijke rand van de Allgäu, dichtbij de Ammergauer Alpen en direct naast de Lech ligt het mooie Füssen. De traditierijke stad is zeer oud, dat is te zien aan de oude stad, de prachtige kerken, middeleeuwse huizen en de oude stadsmuur. Vele winkels nodigen uit om te gaan winkelen, in de cafés kunt u lekker taart eten en in de restaurants na het skiën uit eten. Hoogtepunt is zeker het slot Neuschwanstein. Maar enkele kilometers verderop ligt dit slot op een heuvel en telt tot de meest belangrijke bezienswaardigheden van Duitsland - ook in de winter. Een wandeling ernaar toe duurt vanuit Füssen ca. een uur - een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Het lucht- en kneippkuuroord Hopfen am See is een wijk van de Beierse stad Füssen en is direct aan de oever van de Hopfensee gelegen. Op rond 800 m hoogte biedt de plaats met veel vrijetijdsactiviteiten voor het Alpenpanorama grenzeloze mogelijkheden om te ontspannen. Vanaf het meer kunt u genieten van het uitzicht op het beroemde slot Neuschwanstein, de ruïne van de burcht Hopfen en de omliggende Alpen.

De burcht en het slot zijn spannende uitjes, maar ook schaatsen of ijsstokschieten op de bevroren Hopfensee zijn erg aantrekkelijk. Naast het skiën bij de panoramaliften kunt u rond de plaats wandelen, langlaufen, rodelen, schaatsen of een koetstocht meemaken - ideale voorwaarden voor een geslaagde wintersportvakantie. In talrijke kuurinrichtingen kunt u heerlijk ontspannen.

Allgäu

Het Allgäu is een deel van de regio Oberschwabens en strekt zich uit over het zuidwestelijke deel van Beieren, het uiterste zuidoosten van Baden-Württemberg en over enkele Oostenrijkse grensgebieden. Het ligt tussen de Alpen en de Schwäbische-Beierse heuvels. De bergen van de Allgäu strekken zich uit tot 2.657 m, waarbij de Nebelhorn de bekendste top is. Maar het is niet alleen daarom dat Allgäu een geliefde toeristenregio en het grootste wintersportcentrum van Duitsland is. Voor alpine skiërs is er een uitgebreid aanbod met goed geprepareerde pisten – voor moedige beginners en voor kenners met hoge eisen. De pisten zijn grotendeels met kunstsneeuw bedekt, die afwisseling en sneeuwzekerheid bieden tot eind maart. Na het skiën, kunt u met elkaar afspreken in een van de talrijke hutten, cafés of pubs, en later op de avond ook in de clubs.

Heenreis Füssen - Hopfen am See

  • Trein: Füssen (ca. 6 km)
  • Vliegtuig: Memmingen (ca. 85 km), Innsbruck (ca. 115 km), Friedrichshafen (ca. 120 km), München (ca. 160 km)

Accommodaties in Füssen - Hopfen am See

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Füssen - Hopfen am See

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs