Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Embach

15 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbevelingspercentage:

Plaats 8,9
Skigebied 8,7
Informatie over het skigebied
Hörndllift Embach
Het hoogste punt: 1.296 m
Het laagste punt: 1.012 m
Hoogte skioord: 1.013 m
Liften in totaal: 2
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 3 km
Pistes:
2 km
Pistes:
1 km
Pistes:
0 km
Pistekaart
Hörndllift Embach

Skivakantie Embach - een keizerlijk skigenoegen!

Embach

Op de route naar het Raurisertal ligt tussen de dorpen Winkl en Heuberg het authentieke Embach. Het dorp geld als het grootste boerderijendorp in de provincie Salzburg en ziet er ook bijpassend origineel uit: oude hoeves, kleine stegen en het authentieke leven in samenspel met de natuur verspreiden authentieke charme. Ook ambachten zoals broodbakken, pottenbakken en natuurlijk landbouw worden hier met hart en ziel beoefend.

Het dorp in de gemeente Lend ligt op een hoogte van 1.013 m op een idyllisch hoogplateau in het nationale park Hohe Tauern en is daarmee de ideale omgeving voor bergsport en natuurbeleving. Wintersporters vinden direct in het dorp een skilift en in de buurt meerdere aantrekkelijke skiregio's. Op de Hörndl zijn naast de pistes ook sneeuwschoen- en winterwandelroutes en een rodelbaan aangelegd. Embach scoort bovendien ook met andere activiteiten naast de piste, bijvoorbeeld een curlingbaan en een wekelijks vrijetijdsprogramma, o.a. met speelplezier voor kinderen.

Pongau - Ski amadé

St. Johann im Pongau grenst aan de deelstaten Kärnten, Steiermark en Oberösterreich en het indrukwekkende Salzachtal loopt erdoorheen. De regio wordt omgeven door de bergtoppen van de Hochkönig (2.941 m) en de Hohe Tauern (3.798 m) en de originele dorpjes maken indruk door de romantische sfeer, net zoals de fantastische skigebieden de alpine wintersportfans weten te begeesteren. Deze laatsten kunnen zich laten overtuigen door de naam die St Johanns geniet als een van de belangrijkste toegangspunten tot de gigantische skiwereld "Ski amadé". Een highlight van de massieve bergwereld is de "Liechtensteinklamm" die een perfect voorbeeld is van de uniciteit van de bergen die hier te vinden zijn. Het nationale park Hohe Tauern dat in het zuiden van de regio te vinden is is een van de mooiste stukjes natuur van Europa. Het ligt voor de hand om even de prachtige omgeving te verkennen tijdens een sneeuwschoenwandeling of langs een van de talrijke langlaufloipen.

Heenreis Embach

  • Trein: Lend (ca. 8 km), Taxenbach (ca. 10 km), Bruck an der Großglocknerstraße (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 75 km), Innsbruck (ca. 175 km), München (ca. 245 km),

Accommodaties in Embach

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Embach

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs