Meer reisinformatie

Voordelig, comfortabel en ontspannen naar de skivakantie

Meer reisinformatie
Als u op een betaalbare manier naar de wintersport wilt reizen, kiest u voor de pendelbus. De bussen van onze partner Interbus brengen u comfortabel en ontspannen naar uw skivakantie in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Tsjechië en rijden in uw wintersportbestemming tot aan centrale in- en uitstappunten. De bussen zijn uitgerust met comfortabele Royal Class stoelen en aan boord zijn er diverse faciliteiten om u het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Opstapschema

De heenreis staat gepland op vrijdagmiddag. U kunt vanuit 11 steden in Nederland en België vertrekken en er wordt door Interbus zelfs een haal-/brengservice aangeboden waarmee u in of in de omgeving van uw woonplaats kunt opstappen. Afhankelijk van uw reisdoel bent u zaterdagochtend op de bestemming. Het vertrek vanaf uw bestemming is op zaterdagavond meestal tussen 18:30 en 23:00 uur, waarbij u op zondagochtend weer in Nederland of België zult zijn. Meer informatie met betrekking tot de vertrekpunten en de voorlopige vertrektijden vindt u onder volgende link: www.interbus.nu

Bagage

Aangezien de kofferruimte van de bus beperkt is, kunt u per persoon één koffer (max. 20 kg met de volgende maximale afmetingen: lengte + breedte + hoogte = max. 158 cm), één paar ski’s of snowboard en één paar schoenen en stokken meenemen.

Boeking

Uitgebreide informatie over vertrekpunten, bestemmingen, vertrektijden en prijzen evenals mogelijkheden om te boeken vindt u op de website www.interbus.nu.