Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Furtwangen

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Bregtallift
Het hoogste punt: 990 m
Het laagste punt: 900 m
Hoogte skioord: 879 m
Liften in totaal: 1
Sleepliften: 1
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 0,3 km
Pistes:
0,3 km
Pistes:
0 km
Pistes:
0 km
Pistekaart

Skivakantie Furtwangen - een keizerlijk skigenoegen!

Furtwangen

Waar de Donau in het Zwarte Woud ontspringt, ligt Furtwangen op 850 tot 1.150 meter. Daarmee is het niet alleen de hoogstgelegen stad van Baden-Württemberg, maar ook één van de sneeuwrijkste van Duitsland.

Furtwangen is erin geslaagd traditie en moderniteit te combineren. Aan de ene kant wordt aan de tradities vastgehouden, bijvoorbeeld door middel van klederdracht, maar dan wel in een modern design. Het Duitse Uhrenmuseum (horlogemuseum) ligt in het centrum van de stad en maakt deel uit van de Hogeschool Furtwangen. Dankzij een veelzijdig cultureel aanbod is de stad erg populair. In een zijdal van Furtwangen vind je de Hexenlochmühle. Dit is de enige molen in het Zwarte Woud die door twee waterraderen wordt aangedreven.

Zwarte Woud

Schwarzwälder kersentaart, koekoeksklokken en bolhoed - het Zwarte Woud is in de hele wereld bekend. 160 kilometer lang en 60 km breed: het afwisselende Middelgebergte ligt in de 11.400 m² grote genietershoek in Duitsland aan de grens met Zwitserland en Frankrijk. Het Zwarte Woud is met meer dan 70 toppen die boven 1.000 m hoogte uitsteken het hoogste Duitse Middelgebergte. Vakantiegangers van alle leeftijden weten het actieve beleven van het wondermooie landschap te waarderen. Sportieve alpineskiërs, veeleisende langlaufers, genieters van goede keuken en wijnen mensen die zich goed willen voelen en zich willen laten verwennen - alles is mogelijk in het Zwarte Woud.

Heenreis Furtwangen

  • Trein: Neustadt (ca. 25 km), Freiburg (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Stuttgart (ca. 140 km), Straatsburg (ca. 120 km)

Accommodaties in Furtwangen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Furtwangen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs