Telefonisch advies
020-713 9191
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bad Kohlgrub

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Garmisch-Classic, Zugspitze
Het hoogste punt: 2.720 m
Het laagste punt: 732 m
Hoogte skioord: 900 m
Liften in totaal: 29
Sleepliften: 15
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 8
Pistes in totaal: 60 km
Pistes:
19 km
Pistes:
31 km
Pistes:
10 km
Skiroutes: 4 km
Pistekaart

Skivakantie Bad Kohlgrub - een keizerlijk skigenoegen!

Bad Kohlgrub

Aan de voet van de Ammergauer Alpen, midden in de Beierse Voor-Alpen, ligt het beschouwelijke kuuroord Bad Kohlgrub. De plaats ligt dicht bij Garmisch-Partenkirchen, telt ongeveer 2.700 inwoners en is Duitslands hoogstgelegen kuuroord: op 800 tot 900 m laten inwoners en gasten hier hun geest tot rust komen, ook na succesvolle skidagen op de "Hörnle". Direct vanuit het dorp begint een 2-persoonsstoeltjeslift, de Hörnlebahn, op de 1.550 m hoge huisberg van Bad Kohlgrub.

Bad Kohlgrub is dankzij de centrale ligging ook heel geschikt voor uitstapjes in de omgeving: niet alleen Garmisch-Partenkirchen, maar ook de Zugspitze, Schloss Neuschwanstein of de Starnberger See zijn snel bereikbaar.

Zugspitze

Nieuwjaarsschansspringen, Kandahar-afdaling en een internationale flair – dat en nog veel meer biedt de regio rondom de Zugspitze! Bovendien vindt u hier ook nog de landschappelijke bijzonderheden, zoals de Zugspitze zelf en de Partnachklamm. In deze regio kunt u onmiddellijk tien verschillende skigebieden in twee landen rond de Zugspitze leren kennen. Bijzonder sneeuwzeker is de Zugspitzplatt, waar onder de Zugspitze talrijke afdalingen liggen. De Eibsee-kabelbaan brengt u met 2.950 m bijna tot het hoogste punt van Duitsland. Tijdens uw weg naar het bergstation van de Zugspitze kunt u van een adembenemend panorama genieten. Voor de après-ski kom je samen in een van de authentieke hutten of 's avonds in de verschillende bars, pubs, clubs en disco's. Plezier en spanning beleef je eveneens tijdens het rodelen of tijdens talrijke andere recreatiemogelijkheden van de vakantieregio.

Heenreis Bad Kohlgrub

  • Trein: Bad Kohlgrub (in de plaats), Garmisch-Partenkirchen (ca. 40 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 90 km), München (ca. 120 km), Salzburg (ca. 190 km)

Accommodaties in Bad Kohlgrub

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Bad Kohlgrub

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbevelingspercentage
  • Prijs